Smådetaljer & vårsol

Posted by Fanny Mattila 2015-03-26 @ 21:13:14

Åh ibland önskar jag att vi inte bodde på 24kvm. Då hade jag kunnat ha det hur fint som helst. Jag älskar ju inredning, älskar enkelhet. Nåväl några smådetaljer.

 

moln & magi

Posted by Fanny Mattila 2015-03-25 @ 15:07:00

En av de första dagrna i Marsa Alam bjöd oss på en del moln. Detta är när solen gick ner bland molnen och det blev helt magiskt i Öknen. 

 

hela havet i sina ögon.

Posted by Fanny Mattila 2015-03-24 @ 17:30:00

Max har havsögon, de är blå, gröna, gula och väldigt spännande. Precis som havet. 

 

flygplan, skog & sånt.

Posted by Fanny Mattila 2015-03-23 @ 20:49:00

För ungefär en vecka sedan steg jag på planet till egypten med min finaste pojk. Så här såg Sverige ut, så fult men vackert på samma gång. Sommaren kom till mig nu, snälla.
 
På tala om resor så har jag ordnat en kategori som heter Upptäcktsfärd. Där kan ni se Ungefär alla resor jag gjort sedan 2013. Där finner ni lite USA, London, Rom & mer ska det bli.  

For a minute there I lost myself.

Posted by Fanny Mattila 2015-03-22 @ 21:54:22


Jag kom precis hem från Egypten där jag haft en underbart avslappnande tid med Max. Nu när jag är tillbaks har jag förståt något som jag tänk på länge. Jag har tappat bort mig själv. För mer än ett år sedan kastade jag mig själv in i ett helt nytt liv. Det var ett nytt arbete, en ny pojkvän och ett helt annat träningssätt. Men ingen kreativitet. Självklart var det spännande och jag var lycklig. Nu har jag haft detta liv i över ett år och jag kan med säkerhet säga att det inte bara är jag som märkt av hur den kreativa, lugna och självsäkra Fanny har försvunnit mer och mer. Jag behöver kreativitet för få bra självförtroende, jag behöver bra självförtroende för att bli lugn. Vad jag är nu är vilsen, ledsen och osäker. Universum skriker bokstavligt talat till mig att jag måste vara kreativ. Så här sitter jag och skriver i min lilla blogg. Spelar egentligen ingen roll om någon läser. Jag vill bara hitta tillbaks till den jag alltid vart, jag var ganska nöjd med henne faktiskt. 

Jag lyssnade på
Life Coaching from Gabrielle Bernstein vilket var väldigt givande och avslappnande. Vintervardagen.

Posted by Fanny Mattila 2015-03-21 @ 18:03:00

Jag har en känsla av att om jag inte visar mina bilder för någon är det onödigt att ta dem. Så jag känner att jag måste ladda upp dem här. och hoppas att folk tittar.

 

RSS 2.0