Fredag, Lördag & Söndag.

Posted by Fanny Mattila 2013-04-02 @ 05:08:00

Glömde helt av att jag faktiskt tog några få bilder i helgen. Skärpan var helt off men det var soligt och en fin helg så cheers for that. 

I fredags träffade jag fina Melissa för första gången, det är en tjej jag lärt känna genom instagram. Vi tog oss till St. Marks för svettig yoga och annat mys, let's see. 
Soligt och fint.

Sen mötte vi upp Matilda också, åt lite lunch på en underbar restaurang.


Efter det drog vi till pinkberry, jo man måste ju testa frosen yogurt in america. Vilket inte alls är yoghurt, det är glass. Fattar inget. Gott var det!

På kvällen såg Matilda och jag the host, den var bra för de som är nyfikna. På lördag blev det slappa tills jag helt plötsligt fick för mig för att fara hem och fixa mig inför utgång på 1 timma.. Alltid lika trevligt. Söndag blev det jobb och lite påskhäng hemma hos Charus vänner. Helt klart godkänd helg. Kommentarer
Postat av: Diana Doss

Alltså jag har en liten fråga angående sts.. Jag skickade iväg en ansökan men man måste ju betala ansökningsavgiften nu innan man kan komma vidare. Vet inte riktigt hur jag ska göra då jag blev nekad av en annan organisation pga min ätstörningen och depression. Är det många hälsofrågor och sånt när man ska göra sin profil och det? Ska man ha referenser och sånt? För om det är massa frågor om hälsa känns det onödigt att ens försöka, att betala för att bli nekad igen liksom.... Tycker din blogg är jättehärlig är följa! :)

Svar: Ja STS är ju en av de dyrare organisationerna och hade jag vetat det hade jag vart cultural care eller någon av de andra. Så gör det i så fall. Sen så kan du ju bestämma om dom verkligen behöver veta om dom grejerna?
fannymattila.blogg.se

2013-04-02 @ 07:57:39
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: isola

Härliga bilder!

2013-04-02 @ 09:18:04
URL: http://isolation.blo.gg
Postat av: Louise

Härliga bilder!

2013-04-02 @ 13:25:11
URL: http://louisedahl.blogg.se
Postat av: Jennifer-livet genom mitt objektiv

mysiga bilder!

2013-04-02 @ 17:32:53
URL: http://jenniifersjo.blogg.se
Postat av: Ida

Verkar ha varit en mysig helg! Frozen yoghurt är ju så himla gott!

2013-04-02 @ 20:23:53
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0