Au pair förberedelser - Juli

Posted by Fanny Mattila 2012-07-31 @ 18:41:00

 

Och detta va mitt Juli:

Hallå eller nu va det ett tag sedan. Eftersom att det ttyp inte stod i min journal att jag hade migrän bestämde Malin på Sts att hon skulle skriva och säga att det va något missförstånd. Så i måndags fick jag veta att jag hade blivit accepterad i USA fast denna gången inte på dumma au pair care utan på Au Pair foundation. YEY!

Fick hem Au pair foundations au pair agreement och skall skicka in den så fort jag bara kan, så just nu väntar jag på att någon familj skall vilja ha mig hehe. 
-
Nu va det ett bra tag sedan jag skrev här, det är så att min profil är skickad till usa genom den andra organisationen men inga familjer har nappat.. även fast dem på organisationen tycker den är jätte bra och så. Så Malin ska pusha dem lite mer annars skall vi skicka den till en till organisation och se hur de går.

Käner mig ungefär såhär <-> peppad.. känns inte alls som att jag ska åka någonsin och jag vill bara matcha med en bra familj nu. Ibland tänker jag att de inte är meningen att jag ska åka därför allt går så jävla dåligt. 
För jag menar jag är ju fan perfekt för det här, hemmafru som gillar barn, städa, diska, tvätta, baka, göra mat. Hallå eller...

Jaja, försöker att inte tänka på det.. kommer kanske iväg någongång. 
-
Idag steg jag upp 04:30 för att ta mig till flygplatsen för att vinka av Johanna som idag åkte till USA, fatta hur jävla supersugen jag är nu. Känns galet att hon faktiskt har åkt iväg till usa vilket alltid har vart hennes dröm. Åh är så glad för hennes skull samtidigt som jag känner fasligt arg på min situation...

I alla fall vad händer med mig då? Såhär ligger det till. Au pair foundation som accepterade mig va way too slow så idag har jag pratat lite med Malin och vi bestämde för att skicka min profil till en annan förening nämligen http://www.interexchange.org/ som även Sebastian åker med. Har fyllt i lite information nu och så får vi bara hoppas att dem accepterar mig. Blir galen, vill åka nu nu nu!
-
Nu är jag accepterad av Interexchange och har en fin profilsida som alla familjer kan titta på. Hoppas hoppas hoppas någon vill ha mig nu, är galet sugen på att åka!

Fick även ett fint mail idag att jag hade vunnit ett presentkort på H&M på 500kr i en tävling sts hade på fb. Åh vad skönt, jag som har banat mig själv från alla klädaffärer, hihi!
-
Jag blir så less, nu har jag vat duktig och gjort en jätte fin video till interexchange så alla familjer skall vilja ha mig och det va inte kul vill jag lova. Att prata med en kamera är svårt, att prata med en kamera på engelska är ännu svårare.

I vilket fall som helst så skulle jag ladda upp videon på interexchange och de gick bra de stod att dem bara skulle godkänna den, fan va gött tänkte jag. Men inte kunde det vara så enkelt, videon hade inte laddats upp så nu har jag gjort de kanske tio gånger i flera olika fomat men ändå kan dem på sts inte se den. Alltså jag kräks, någon mer än jag som känner att detta inte är meant to be.

Behöver jag ens nämna att inga familjer har kontaktat mig sedan jag blev godkänd av interexchange. skjut mig nu.


RSS 2.0