Sneakpeak & redigering

Posted by Fanny Mattila 2013-03-15 @ 11:47:00

Tog som sagt lite bilder på Sally (klicka på bilden för att komma till hennes blogg, förstår inte vad hon skriver men vad gör väl det) igår.
Som vanlig lär jag sitta med dom i photoshop ett tag. Ändå det som gör halva bilden enligt mig. Förstår mig inte alls på folk som lägger upp bilder och skriver "ingen redigering!!!"   "ehmn okey?" tänker jag.. Som att redigering är något slags fusk, skulle vilja säga att det är en del av konsten. Det som gör en bild personlig. Pricken över i:et.

Nåväl bara för att jag är så excited att jag faktiskt haft en fotografering får ni här en liten sneakpeak. Visst är hon fin!Kommentarer
Postat av: Moa

Kan du inte visa hur du redigerar för bilderna är otroligt fina!

Svar: Har gjort det förr men tillslut vill folk bara se mer och mer så blev trött på det haha. Men ge dig in i photoshop bara! :)
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 14:07:22
URL: http://saom.blogg.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag håller med! Det som jag inte imponeras över är retuschering. Redigering är helt klart en del av konsten :) Bra skrivet.

Svar: Ja retuschering är ju verkligen att förändra något, redigering är bara att färdigställa! :)
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 14:10:43
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Sara - Hold on be strong

Fint!

Svar: tacktack
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 14:52:03
URL: http://saraleasofia.blogg.se
Postat av: Marie Bergman

Önskar att jag kunde PS! :)

Svar: Bara gör som jag, ladda ner och börja. Simple as that!
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 16:32:32
URL: http://livetiluxemburg.se/
Postat av: Olivia

din header äs as fin!

Svar: tackar!
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 19:10:24
URL: http://sammels.blogg.se/
Postat av: Victoria

Grymt fint ser det ut att bli! Ljuset ser fantastiskt ut som alltid på dina bilder! Och jag håller med dig. Redigering är halva grejen! Minst! Men jag möter en hel del oförståelse, tom från mina lärare på fotoskolan jag går. Och här om dagen träffade jag en man som jobbade med printar/papper osv och han tyckte att min bild var fin "trots photoshop". Haha!

Svar: Åh tack så mycket, många som gillar ljuset i mina bilder och det är ju "min" grej som jag får genom just photoshop. Men det där med lärarna jag förstår verkligen, gick en del foto i skolan med och det va inte alltid dom förstod. Men ofta är dom lite äldre och kanske inte helt vana ;) Men kör på, i slutändan kommer dom se att det är din stil och när man har sin egen stil och någon kan se att "aha det där är Victorias bilder" då tycker jag att man har lyckats.
fannymattila.blogg.se

2013-03-15 @ 19:59:16
URL: http://eyepoetry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0