Queens & hair

Posted by Fanny Mattila 2013-01-18 @ 04:36:00

Nu mina vänner ska ni få höra om min dag. Fick ledigt idag då Charu behöver mig imorgon, så bokade en frisör tid på en salong som jag såklart inte riktigt kollat upp vart den låg. Den låg i Queens, om ni har sett uglybetty (de första jag kom att tänka på) eller helt enket något annat amerikanskt med latinos i så vet ni.. Ungefär så va det i Queens. Säger inte att det va dåligt, intressant att se. Men jag var kanske den enda som faktiskt pratade engelska och verkligen den enda som var blond. Nåväl nu fick jag se lite av Queens, bara två Boroughs kvar att se av NY. (finns fem, tror jag)


Åter till håret. Hade bestämt mig efter många om och men att göra en keratinbehandling för att få håret platt. Ska tydligen inte slita så mycket som att rakpermanenta det och nej mina lockar är inte fina, för när något är fint ungefär 5 gånger per år.. då klassas det inte som fint. På vägen dit va jag jätte orolig att jag skulle hamna i en liten beautysalon där dom går runt i lila- rosa kläder, har stort hår, mörk läppenna, pratar högludt på spanska eller något och drar sina långa plastnaglar igenom mitt hår och säger "mmmhhm!".. Som tur va var det inte så, phu. 

Satt i drygt fem timmar och lyssnade på japaner som pratade om.. ja jag vet inte vad dom pratade om. Hade inte ätit sedan klockan nio (Tio timmar utan mat den ni, den gör jag inte om!) och blev bara irriterad när hon skulle platta håret en sista gång.. Men tillslut va det klart, platt och lent som en babyrumpa. Med schampo, dricks och allt betalade jag ca 2000kr. Tror det va rimligt.. Hoppas f*n det är platt efter jag duschat.


Ä
Queens

Jag under en varm maskin som pratade japanska. Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vad tycker du om frisörerna i USA egentligen? Själv tycker jag det är smått läskigt när jag går till frisören i LA där jag bor. Känns som om de inte håller riktigt samma kvalla som de flesta firsörsalongerna i Sverige

Svar: förstår precis va du menar, det känns lite "skabbiga" har bara vart hos en dock men så som jagsett utanför har de sett lite.. halvdant ut. Sen har jag haft en och samma frisör sen jag va kanske tio så vet ju inte bättre haha
fannymattila.blogg.se

2013-01-18 @ 11:20:57
URL: http://mikico.blogg.se
Postat av: Siri

Skulle du kunna berätta mer om behandlingen för håret?

Svar: Åh vet ju inget, bara att googla!
fannymattila.blogg.se

2013-01-18 @ 16:53:44
URL: http://www.lifesparks.blogg.se
Postat av: Lydia

Kul med förändring! Hoppas du känner dig nöjd med resultatet :)

Svar: Ohja!
fannymattila.blogg.se

2013-01-18 @ 22:35:08
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0