Kaffe & Pannkakor

Posted by Fanny Mattila 2013-01-03 @ 16:32:10

Denna helgen gick jag lite overboard med de snabba kolhydraterna. Jag hittade ett ställe som serverade glutenfri mat så på fredagen blev det hamburgarlunch för mig och Matilda sen på tisdag åkte vi dit igen för lite frukost. Mums!

Måste dock säga att jag inte alls är förtjust i pannkakorna här, dom smakar mest papper. Hamburgaren va riktigt god då jag inte ätit en ordentlig burgare på månader. Dock blev jag helt matt efteråt, va trött i hela kroppen och kände för att nana. För mycket snabbakol hydrater för någon som sällan äter de tror jag hehe. 
Blooms delicatessen heter stället för den glutenallergiske i NY.


Kommentarer
Postat av: Malin Olofsson

Jag dricker inte kaffe men det där såg sjukt gott ut! :D

Svar: Jag dricker kaffe just för att det är sjukt gott :D Älskar typ glass med kaffe smak och godis med kaffe smak osv hihi
fannymattila.blogg.se

2013-01-03 @ 16:59:11
URL: http://darksess.com/
Postat av: Louise Johansson

Kändes det inte jobbigt i början (eller fortfarande?) att vara gluten när du är i usa? Tänkte eftersom det är ett främmande land, kanske inte är enkelt att hitta glutenfria saker? Var orolig över det ett tag, för vi trodde först att jag var glutenintollerant, men som tur är var det inte det! :)

Svar: Tänkte att det skulle vara jobbigt men eftersom jag några månader innan jag åkte drog ner på snabbakolhydrater rejält (inget bröd, pasta, kakor osv) som gluten oftast finns i så känner jag inte att jag behöver det i min kost så det va inga större problem för mig. Det är mest om man går på stan och ens vänner vill äta snabbmat som alltid innehåller gluten som det blir knepigt. Men jao jag har vart allergisk i tio år så är ganska van :) (plus att det finns fler glutenfria produkter här plus att många varor är märkta ifall det är glutenfritt även saker som man vet är glutenfritt så som en vaniljglass typ.)Va skönt för dig, fick ni reda på vad som va felet med magen då? om det nu va nått hehe
fannymattila.blogg.se

2013-01-03 @ 17:10:29
URL: http://louiseaupair.webblogg.se
Postat av: Louise Johansson

Svar; Ja okej, då förstår jag :)
Tja, ja, vi trodde att jag var både gluten- och mjölk, men det visade ingenting så som tur är så var det nog bara laktosen som spökade igen, det har jag varit länge :) Och jag har även ibs, det är typ tarmkatarr kan man säga, fast det finns inte så mycket att göra åt det. Man får ont i magen då och då, haha

Svar: Aha, ja jag vet vad ibs är min syster har det. Hon äter gluten och laktiosfritt och mår bättre av det så ibland kan det hjälpa. :)
fannymattila.blogg.se

2013-01-03 @ 18:11:26
URL: http://louiseaupair.webblogg.se
Postat av: Ida

Ser jättegott ut!

2013-01-03 @ 19:43:42
URL: http://idashome.blogg.se/
Postat av: Louise Johansson

Svar; jaa det kan ju ge dom symptomen :) ibs är tydligen vanligare än man tror, de flesta är som frågetecken när jag säger att jag har det haha :)

2013-01-03 @ 23:24:10
URL: http://louiseaupair.webblogg.se
Postat av: Lotta

åh vad gott det ser ut!

2013-01-04 @ 16:58:50
URL: http://enlitenlotta.blogg.se
Postat av: Madeleine

Hej.. jag har helt glömt o kolla mina komentarer. Som de ser ut nu så kommer jag nog inte tillbaka till mitt älskade "Nevvan" men jag har fort en nära kompis som bor där.. så det blir kanske en resa till hösten!:) NJUT av undernbara nevvan åt mig;) Jag vet att man hatar massor o tycker de e helt knäppa men endå så befriande att vara fri från svedala lite:)Så mycket som e bra med US o så mycket som e konstigt men u got to love it;)

2013-01-07 @ 21:02:20
URL: http://marazupalami.blogg.se
Postat av: Emma

Ser super gott ut!! :D

2013-01-12 @ 10:53:11
URL: http://emmasmodeblogg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0