Inget illa menat & sådär.

Posted by Fanny Mattila 2013-02-28 @ 04:18:01

Eftersom att jag fått höra från anonym person (du vet vem du är haha!) att jag lät negativ i mitt förra inlägg, att jag inte gillar vara au pair för Erika och att jag tycker att mina värdföräldrar inte kan ta hand om deras dotter så skall jag bara förklara mig. För det va inte så jag menade. 

1.Jag älskar Erika, nästan lika mycket som min katt. Och alla som känner mig vet hur mycket jag älskar min katt. När folk frågar mig om jag saknar min familj säger jag " jag saknar min katt" såatte. jao!

2. Mina värdföräldrar vet mycket väl hur dom tar hand omderas dotter bara det att vi gör saker på himla annorlunda i sverige och här. Jag har lärt mig på ett sätt och dom på ett. Inget mer med det. 

Och för den som vill veta ska jag nu rabbla upp positiva saker med att vara här.
bebisen, spinat, alla mina nya vänner, kaffe, roligaste pilates gruppen man kan hitta, 15 min in till city, billigare kläder/skor, bussen går hela natten, det regnar mindre, engelskan, när man är ute och aldrig vet hur kvällen skall sluta, bebisskratt, Adam Gallanger (inte för att jag träffat honom men man kan ju drömma) New yorks enkla grid plan, taxi, äta mat ute varje helg, uppleva ny saker, mandelsmör, kaffe, kort bit till bussen, Matilda, får se mer av världen, utsikten, gratis utekvällar, lön varje vecka, finare sedlar, sa jag kaffe? 
Ne nu är jag trött kommer inte på något mer ju..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0