Ångrar inte en sekund.

Posted by Fanny Mattila 2013-04-25 @ 20:00:31

Väldigt många frågar om jag ska tillbaks till usa eller avbrutit året. Självklart skall jag tillbaks.. någon gång. Men ja jag har också avbrutit året. När jag gjorde detta sa jag från början att jag måste stanna minst ett halvår för då har jag gett det en ärlig chans så det gjorde jag. Men något jag alltid försöker tänka på i mitt liv är att om något gör mig mer ledsen är glad är det ingen idè att försöka mer, så på grund av att jag inte mådde bra av att vara i den familjen åkte jag hem.

Självklart tycker jag fortfarande att om du funderar på att bli au pair bli det för guds skull. På bara 6 månader känns det som att jag hittat mig själv mer, samtidigt som jag kände mig väldigt vilsen ett tag så vet jag nu vad jag vill göra i mit liv och att det inte är jobba med barn. Jag lärde mig också hur mycket jag kan klara av själv om jag bara vill. Hur många vänner man kan få, hur många människor det finns där ute som är precis som jag. Och hur otroligt kul det kan vara att lära känna en hel ny stad och ett helt nytt land. Ångrar inte en sekund, förutom kanske de sekunderna då jag satt i min säng och åt glass.. själv.


Kommentarer
Postat av: Emma

Herregud! Att äta glass i sängen är absolut inget att ångra! Det är också ett sätt att njuta av livet :)

Synd att det inte blev så bra i Usa så att du ville stanna, och att det gjorde dig mer ledsen än glad. Men så himla bra av dig att se det positiva, att du känner dig stark, har hittat en del av dig sjäv och att du siktar på något nytt! Grattis säger jag bara!

Du skriver att du vet vad du vill göra med ditt liv, ochd et gör mig nyfiken? Vad ör det du vill göra? Vad har du fått för plan?

Svar: Haha jo men tänkte på de stunderna då jag satt och åt glass och var ledsen. äter mina känslor.
Jag ska plugga till butikskommunikatör :)
fannymattila.blogg.se

2013-04-25 @ 20:54:14
Postat av: Linnea

Modigt gjort, både att åka till USA och att åka hem :)Jag är dubbelt imponerad.

2013-04-25 @ 21:12:33
Postat av: Karolina

jag tar studenten i maj och har så mycket jag vill göra och jag är livrädd för hur tusan ska man våga och med alla mina kompisar som är på utbytesår nu och har the time of their lives känns det på något väldigt egoistiskt och otacksamt sätt skönt att veta att om man inte trivs när man åker iväg kan man alltid komma hem igen. menar inte på något sätt detta som negativt, har följt din blogg lite till och från sedan du åkte och gillargillargillar den verkligen!

är visst alldeles för trött för att få fram det jag vill säga men iallafall. gillar din blogg. kram

Svar: Jo alltså något borde man göra, jag vill se världen och det är ett bra sätt att börja på. Ser inte au pair som något som någon gav till mig alltså inget att vara tacksam över. jag betalade mycket pengar för att åka och jobba som mamma och skitpengar så ser det mer som en sak jag gjorde och kunde avbryta när jag ville. Vill du iväg tycker jag du borde våga, tänk på dig själv med sådant. Viktigt annars blir man olycklig!
fannymattila.blogg.se

2013-04-25 @ 21:50:40
URL: http://karolinalind.blogg.se
Postat av: Petter

sv: Fan vad glad jag blev av att läsa det där, tack!

Svar: Så lite så!
fannymattila.blogg.se

2013-04-26 @ 10:10:06
URL: http://radarmagazine.se/sgtsalt
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Så fina bilder! :)

2013-04-26 @ 21:08:16
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Linda

vilka vackra fräknar!

2013-04-28 @ 02:20:29
URL: http://rosettflickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0