Match nr2

Posted by Fanny Mattila 2012-09-06 @ 18:57:00

Ungfär en vecka efter match nr1 fick jag ett mail från en ny familj som var intresserade av att prata med mer mig. Så igårkväll hade jag mitt först skypsamtal med dom (mamma säger att jag måste skriva dom, dem är konstigt..). Gissa om jag va nervös!Familj nr1
Bor: Weehawken, New york
Barn: 1, En vacker liten dotter på 8 veckor. (!!)

Denna familjen bor i ett litet hus i Weehawken ca 15 minuter från new york. Mamman är journalist och pappan är fotograf. Dom älskar att resa och sa att om de va okej för mig så vill dem ta med mig på weekend resor, är båda väldigt musikaliska och spelar gärna Mozart för dottern. Dom verkade väldigt down to earth samtidigt som de gillar att göra mycket aktiviteter vilket känns som en bra kombo. Dottern är en väldigt lung bebis som under deras åtta vekor nu otroligt nog har sovit minst sju timmar på natten, hon kan också säga hello vilket jag är grymt imponerad av haha. 

Jag tyckte väldigt mycket om denna familjen och ska skypa med dom mer i helgen. Det ända läskiga är ansvaret jag kommer ha över en sådan liten oskyldig bebis, tänk om hon får men för livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0