Da matteo & Skype samtal

Posted by Fanny Mattila 2012-09-10 @ 19:03:00

Idag har jag haft en produktiv dag, vaknade tidigt och va ute på en liten springrunda, sen pilates på det. Låter sådära äckligt duktig men det är jag inte egentligen. Skypade ned NY familjen idag igen, jag hade inte jätte mycket frågor och eftersoma att de inte hade video på idag kändes det lite awkward men hey det är inte precis svårt att få till en awkward känsla när man pratar engelska med en hittils ganska främande familj.. 
Just nu är det såhär, varje gång jag pratar så prata jag om hur jag skall göra och varje gång jag tänker tänker jag på hur jag ska göra. Är de rätta familjen för mig? Alla pratar om magkänsla och att man känner när det är rätt, men såhär är det, jag har vääääääääldigt svårt för att ta beslut och tar gärna inga alls om jag inte måste. Så får suga på den karamellen ett tag till. 

Påtal om karameller så åkte jag in till stan för en liten fika med Madde, Rebecca och Måns idag. Egentligen borde jag inte det eftersom att jag har svårt för att hålla i pengarna. Men de va så värt. Da Matteo hette fiket och var himla mysigt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0