upplevt & överlevt

Posted by Fanny Mattila 2012-10-31 @ 22:24:31

Har upplevt och överlevt min första Amerikanska storm. Ungefär hela lördag och söndag var affärerna mest en enda lång kö.  Ficklampor, ljus, mat, batterier, VATTEN osv sålde som smör. Alla fyllde hemmen med mat, la viktiga saker i påsar, packade emergency bags, fyllde badkaren med vatten stängde alla fönster och dörrar.. sen väntade. Stormen skulle koma vid fem och redan på dagen var flera ställen översvämmade. Jag var inte det minsta orolig, kände på mig att vi skulle klara oss bra. Vilket vi gjorde. Strömmen gick på kvällen och sen somnade jag. Vaknade kall som bara den.

Vi har fortfarande ingen ström men hänger på cafer och just nu hos några av min värdfamiljs vänner allt för att få lite värmen och internet (då dom jobbar genom datorerna) Jag har jobbat ända sedan söndag så har inte få gå ut och ta några bilder (as besviken!) Men har hört att New York och stora delar av New Jersey är illa däran. Som tur va har bara några träd vält osv här i Weehawken. Men här nedan är några bilder över NY/NJ. Vi hade verkligen tur. 

Men nu vet ni att jag lever i alla fall.
Kommentarer
Postat av: Lydia

Men gud, skönt att ni klarade er! :) Jag har varit helt efterbliven, det tog mig tills igår att inse att stormen var av det allvarligare laget, här hade jag gått runt och trott att det var någon mesig Sverigestorm haha... men som sagt, skönt att ni klarade er bra.

Svar:
fannymattila.blogg.se

2012-10-31 @ 23:33:02
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: Jonna - jonnaphotos.blogg.se

Skönt att ni klarade er. Otroligt vad lite vind kan åstakomma.

Svar:
fannymattila.blogg.se

2012-10-31 @ 23:58:59
URL: http://jonnaphotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0