Pre-Prep

Posted by Fanny Mattila 2012-10-09 @ 16:13:00

Eftersom att jag åker med Au pair foundation som är en mindre organisation måste jag göra min förberedelsekurs på internet. Yay or nay you might wonder. NAY!

Kan berätta ungefär hur det går till. Först har jag flera olika (låt oss kalla dom) kapitel jag skall klara av och i varje kapitel finns det små rubriker jag skall klara av. (alla ska bli gröna) Se bild nedan.

Jag har snart klarat av ett kapitel (Safe and healthy enviroment) och det har tagit mig kanske fyra timmar då varje rubrik är minst en timme.

Hur kan det ta en timme kanske ni undrar då?
Jo för att det är så att i varje rubrik finns det fler under-rubriker och till sist ett test. Man kan inte göra testet förens man gjort varje under-rubrik. Det kan se ut ungefär så här.Och i varje under rubrik får man lära sig ungefär allt men redan vet. Då kanske ni tänker men tryck bara nästa då så går det fortare. Ja det hade jag gjort om det inte var så att dom att satt in en röst som skall läsa upp ALLT. Denna rösten känns lite som en manlig version av
detta (när man trycker på den lilla 'listen' knappen åt höger) okej det går lite snabbare men han läser inte i min takt om man säger så.


Sen tror jag att man varken ska ha gått i skolan, jobbat på dagis eller ha något sunt förnuft what so ever för att inte bli uttråkad av denna information.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan! Har du tröttnat på din design? Jag säljer nämligen bloggdesigner för endast 90 kr, eller ynka 50 spänn om du bara vill ha en ny header. Ha en bra dag :)

Svar: nej.
fannymattila.blogg.se

2012-10-09 @ 16:34:58
URL: http://geniet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0