Önskerubrik, Min bästa vän...

Posted by Fanny Mattila 2012-10-20 @ 03:29:56

Är den personen jag kännt längst, som vet allt om mig och upplevt ungefär allt med mig. 

Frågade min syster häromveckan hur hon vet att Kerstin är hennes bästa vän. Jag minns inte ens vad svaret var men jag finns att jag sa "men då är nog Johanna min bästa vän" 

För det måste hon väl vara? Vi har gjort allt ihop, vi vet allt om varandra och vi är varandras motsatser men passar endå ihop som lego. 

Johanna och jag längst bak, Line och Emma (våra syskon) längst fram.

Kommentarer
Postat av: Johanna mattila

Det är ju verkligen så, de finns la ingen man känner så väll som vi känner varandra? Du kommer verkligen finnas här för alltid, det vet jag! och det känns så himla bra, Åh vad jag saknar dig ännu mera nu! <3 massssaa kramar till dig och jag hoppas tiden går fort så vi ses snart :)

Svar: hihi!
fannymattila.blogg.se

2012-10-20 @ 08:15:39
URL: http://astoryofmylife.blogg.se
Postat av: maddemaddizpadde

SÖTASTE

2012-10-20 @ 10:02:42
Postat av: Jennie

Jag önskar att jag kunde sig sådär direkt bara, aa, men det DÄR är min bästa vän. När jag va liten (yngre) så hade jag ju en bästis under skoltiden o så) men nu när jag är vuxen så umgås jag inte alls lika ofta med vänner på fritiden. De har deras liv o jag mitt. Blir ju mest kollegorna på jobbet man "umgås" med på jobbet varje dag, men det e ju inte samma sak. De känner mig ju inte privat o vi umgås inte privat. Jga har ju vänner, men ingen jag skulle kalla min bästa vän, som vet ALLT om mig..

Svar: Jag tror det är lätt att det blir så, jag har ju "förlorat" massa vänner sen jag slutade skolan men eftersom johanna och jag även är grannar och kusiner så blir det att vi alltid kommer att hänga ihop (:
fannymattila.blogg.se

2012-10-20 @ 10:07:13
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: j A N I N A

hej fanny!! <3 alla familjer tror att man vet hur man gör?! konstigt att de inte fattar att au pair livet är en helt ny situation för alla tjejer, och att det är det första självständiga man gör ungefär.. MEN gå in på en bank, någon som är nära! jag valde TD bank för man får gratis studentaccount där. sa att jag vill öppna ett student account, och så frågade dom vilken skola jag läste på och sa att jag inte vet ännu. men det funkade ändå! du måste ha med: pass, formen där det står var du bor och CC's stämpel och det där, ja helt enkelt alla papper du hade med för att komma in i usa! :D ifall du har social security number så ta med det också! :) sen fixar dom allt åt dig ;) ta INGET sparkonto för man måste betala tax på det! ta bara ett helt enkelt bankkonto som är debit! :D dom kan nog! bara att gå in på banken och se ut som ett frågetecken så hjälper de dig! puss

Svar: Pratade med värdmamman och hon sa att hon kunde följa med, phuu!
fannymattila.blogg.se

2012-10-20 @ 18:11:25
URL: http://yae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0