Rockefeller & Café

Posted by Fanny Mattila 2012-11-10 @ 18:47:28

Igår kväll bestämde jag och Sally oss för att leta upp ett B&J café.. det blev inte så. Istället hamnade vi på ett vanligt café. Det är en bra sak med USA (och NY) att cafér har öppet på natten, i sverige är praktiskt taget ens enda val att supa eller gå hem.. Inte konstigt att alla dricker så mycket.

För övrigt är det roligt att jag hör så mycket Svenska som jag faktiskt gör på gatorna, det är lite här och där. Ibland kan man tjuvlyssna. (då alla Svenskar tror att ingen förstår dom, ufon!) 

Idag måste jag in till NY igen för jag har inga partykläder.. alls. Av någon konstig anledning trodde jag att jag skulle vara rik när jag va här så tog inte med mig något, det är jag inte. Rik alltså. Har lagt ner så otroligt mycket pengar på kaffe, men jag måste ju testa alla smaker right? En hel del pengar går till bussen också, plus att allt man köper utanför NJ får man betala taxes på. Nåväl, vem behöver pengar! 


Kommentarer
Postat av: Andrea Gunnarsson

Åh, vad mysigt det kommer vara i NY under juletiderna! Och det där med pengar: hur mycket får du egentligen? om du nu vill dela med dig av det dvs. :)

Svar: Ja eller hur! jag får ca 195 dollar i veckan, (ca 1300kr i veckan.) Alltså väldigt lite med tanke på att jag jobbar 45 timmar i veckan. Men jag får mat och husrum plus en grym upplevelse så kan nog leva med det.
fannymattila.blogg.se

2012-11-10 @ 19:50:30
URL: http://dethandlaromandrea.blogg.se
Postat av: vildblomma.blo.gg

så fantastiska bilder, en ny favoritblogg också!!

Svar: Åhåååå men va kul, tack!
fannymattila.blogg.se

2012-11-10 @ 21:07:37
URL: http://vildblomma.blo.gg/
Postat av: Jos

Mysigt!

Svar: ohja!
fannymattila.blogg.se

2012-11-11 @ 20:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0