Önskerubrik, såhär ser mitt rum ut...

Posted by Fanny Mattila 2012-11-02 @ 14:19:00

I New Jersey...Ja detta är mitt lilla krypin, skulle inte vilja säga att jag bytt upp mig från mitt paradis i Sverige dock. Sängen knakar när jag rör på mig, utsikten är stenmurar, jag kan inte hänga upp mina kläder, dörren är en vikdörr, om jag så skulle snyta mig skulle alla i huset höra det och det är inte vitt.. 15 minuter till New York ekar i mitt huvud.Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tycker det är jätteintressant med det här med att vara au pair. Är det något man måste studera till eller är det bara något man kan bestämma sig för att göra och studera till det genom internet? Minns att du skrev att du gjorde några kurser med frågor eller något.

Dessutom har du klagat på väldigt mycket sen du kom till NJ. Till och med rummet... Finns det något som du har gillat? Förutom att vara ensam utan familjen...

Svar: Hahahah.. Gillar din kommentar. Ja man bara bestämmer att man ska bli au pair, och så blir man det ungefär. Kolla sts, cc, eller si. på deras hemsidor står det nog :) Kursen jag gjorde gör de flesta i NY så det är inget du behöver tänka på.

Jo jag har klagat, har inte riktigt kännt mig hemma här, har inte kännt att jag fått ett bra välkomnande och det har vart en så stor förändring. Men ska skriva ett inlägg om allt som är bra så ska du få se att jag inte har de så dåligt som det låter.
fannymattila.blogg.se

2012-11-03 @ 01:00:20
URL: http://www.wolfsinmyspirit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0