Bebisskratt på morgonen & Världens finaste utsikt

Posted by Fanny Mattila 2012-11-03 @ 03:55:39

Fick ett lite wake up call idag när Rebecca skrev att jag klagat väldigt mycket i bloggen sedan jag kom till USA. Ja det har jag verkligen. Så nu ska jag berätta allt som är bra med ett vara här.

Jag kan gå på kvällspromenader med världens finaste utsikt. Jag får gosa med bebiskinder varje dag. Affärerna är öppna 24/7. Det finns mycket mer B&J smaker. Jag har en hund att promenera med. Folk stanar och prata med dig på gatan, i gymmet, i affären. Jag kan gå dagspromenader med världens finaste utsikt. Reeses. Det mesta är billigare. Dom har bra service hos t.ex banken. Det tar två minuter till bussen. Jag kan beställa mat från olika ställen varje dag. Jag kan om jag vill se på amerikanska program på TVn. Mina värdföräldrar är roliga. Jag har 15 minuter in till New York. Det finns fler glutenfria produkter. Det finns fler produkter av allt överhuvudtaget. Forever 21 (behöver jag ens säga mer?) Jag kan prata svenska utan att folk förstår. Jag träffar nya människor hela tiden. Blir mer självständig. Min hostmom får produkter som hon ger till mig (fick en polaroid kamera idag) Jag får testa ny mat varje dag. Jag får lön varje vecka. Att höra bebisskratt på morgonen. New York. Jag lär mig något nytt varje dag. Pengarna är finare. Människor ler så fort jag är ute och går med hunden eller bebisen. Det tar 30 sekunder till affären. Husen är höga. Dom firar allt så mycket mer. Jag lär mig engelska bättre. Chocklad. Och sist men inte minst världens bästa kuddar i human size. (så man kan krama dom med hela kroppen hela natten)

Finns säkert massa mer, men de kom jag på nu.Kommentarer
Postat av: Bella

Kul att läsa att det ändå finns så mycket positivt! Fler B&J-smaker kan ju inte vara fel hehe

Svar: Eller hur B&J är de bästa :D
fannymattila.blogg.se

2012-11-03 @ 10:47:00
URL: http://thecandidbird.blogspot.com
Postat av: Lydia

Åh men det låter ju hur underbart som helst! :) Vad kul att folk stannar och pratar med en t.ex ute på gatan, det har jag aldrig upplevt här i Sverige. och omg Ben & Jerry's <3

Svar: Haha ne det är ju a big no no in sweden! En pratde med mig på bussen häromdagen i Sverige ska man helst inte ens sitta på samma säte...
fannymattila.blogg.se

2012-11-03 @ 12:10:08
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: Bella

Åhh vad härligt det låter! Jag som älskar bebisar och New York hade ju typ dött om jag hade fått samma chans som du! :) Himla härlig blogg du har! Hoppas att du fortsätter att lägga upp bilder och blogga om din vardag på andra sidan Atlanten :)

Svar: Vadå fått, det är bara att ta chansen hörrö! ;)
fannymattila.blogg.se

2012-11-03 @ 18:08:23
URL: http://www.bellarinan.blogg.se
Postat av: Ebba Molin

Fina bilder, riktigt söt bebis! :-)

Svar: hihi tack, visst är hon!
fannymattila.blogg.se

2012-11-05 @ 21:49:04
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: fardus

Så härligt, så härligt!

Svar: Lite faktiskt hehe
fannymattila.blogg.se

2012-11-07 @ 21:50:36
URL: http://ffardus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0