Au pair förberedelser - Juni

Posted by Fanny Mattila 2012-06-30 @ 18:40:00

 

Juni såg ut lite så här:

submittade min ansökan idag, alltså har jag skrivit klart hela au pair room. Men så Ringer Malin och säger att dem inte har fått mina tre referenser som jag har skickat till dem.. Suck!
-
Malin från sts har inte hört av sig sedan sist vi pratade vilket antagligen betyder att hon inte hittat mina referenser som jag har skickat.. sugit om jag måste fixa nya. Ringde idag precis efter jobbet men oturligt nog stängde dem två.. hopp, bara att vänta. Känner på mig att drömen att jag och johanna skulle åka samtidigt inte lär bli av och att vi hamnar på samma ställer kommer absolut inte bli av. De suger! 
-
Jag ringde sts, och nej dem har inte fått mina referenser som jag har skickat och nej det är inget dem kan göra och ja jag får bara fixa nya. "bara och bara" Och det värsta är att hon typ inte ens hade brytt sig om det för hon fick leta en gång till idag. Ja jag är sur.

Det är grejer som dessa som får mig att ge upp saker, de är inte det att de är sååååååå jobbigt att fixa nya referenser utan det är de att dem inte kan hjälpa mig alls, inte kan ringa mina referenser istället eller något. Jag betalar massa pengar för att åka med just sts och så kan dem typ gör, noll?

Är arg på mig själv med för att jag inte kopierade referenserna innan jag skickade dem, hur dum får jag lov att vara. Jag som brukar ha fem kopior på allt.
-
Har fixat mina tre nya referenser nu och ska skicka iväg dem imorgon. Har tagit två kopior av varje haha. 
Nu jävlar vill jag få fart på saker här!
-
Så där ja, nu har dem fått mina referenser och godkänt allt och skickat iväg det till USA. 
Eftersom att jag hade över tusen timmar med barn sa Malin att jag kommer att vara poppis, det får vi allt hoppas på för jag är jääääävligt sugen på att hitta en familj i California nu när Johanna har matchat med en familj i San Diego. Åhhh!
-
Ringde sts idag då det hade gått över tio dag och wiho jag har fått avslag från USA då jag har migrän. Fuck yääh. tack!

Malin sa att jag får fixa ett intyg att det inte är så allvarligt och så skall dem skicka min profil till en annan "förening" i USA. Ska ringa läkaren det första jag gör imorgon för när jag ringde idag skulle jag fått en tid vid slutet av juli/augusti..

Känns som allt går emot mig va? Japp, thats just how I like it. Man ska kämpa lite. Det ska kännas att man lever. 
-
Yes, Ringde läkaren imorse och bokade tid. Åkte dit och fick massa nya migräntabbletter, en posetiv sak med dagen jao. Men läkaren sa att han inte kunde skriva ett intyg om att min migrän inte va farlig eftersom att han aldrig träffat mig förut så det måste min läkare Emma göra. Vem fan är Emma undrar jag då för henne har då aldrig jag träffat förut.

Men det roliga med denna historien är att läkaren säger att det inte står i min journal att jag har migrän så jag måste ringa upp barn- och ungdoms medicin (där jag gick innan) och fråga ifall det står i min journal och ifall det gör det skall dem skicka det till denna Emma. MEN det slutar inte där för om inte jag minns fel så fick jag aldrig något bevis på att jag hade migrän eftersom att jag va ca 15 år och "bara hade spänningshuvudvärk" så på papper har jag inte migrän. Fan att jag va så dum så jag sa det på hälsoundersökningen då..

Så det är läget just nu. Skall ringa barn. och ungdoms medicin imorgon och antar att det slutar ungefär som idag. De går så himla bra nu alltså, kalas bara kalas!


RSS 2.0